Logo
Logo Ringkøbing Skjern Kommune

Blæsenborg Allé Nord

6950 Ringkøbing

Grunde fra: kr. 223.025

Der er kun en enkelt grund på Fynsgade tilbage på grundområdet: Blæsenborg Allé Nord


Afstand til Skole

Afstand til skole:
2000 m.

Afstand til indkøbsmuligheder

Afstand til indkøbsmulighed:
1500 m.

Afstand til sportsfaciliteter

Afstand til sportsfaciliteter:
1500 m.

Afstand til offentlig transport

Afstand til offentlig transport:
1000 m.

Afstand til by midte

Afstand til bymidte:
3000 m.

Afstand til hav

Afstand til hav/fjord:
13000 m. / 1700 m.

Lidt mere om Blæsenborg Allé Nord

Området ved Blæsenborg Allé ligger i den sydøstligste udkant af Ringkøbing by ca. tre kilometer fra bymidten og tæt på åbne marker. Området er indrettet børnevenligt med mange gode stiforbindelser og uden gennemkørende trafik. De ledige byggegrunde ligger også tæt på Ringkøbing Fjord og Femhøjsande Plantage, der er en blanding af lysninger og tæt skov af løv- og nåletræer. I skoven er der rigtig gode gå- og løbestier, der også kan bruges af gangbesværede og folk i kørestole. Der er desuden gode ruter for heste- og mountainbike-ryttere og til orienteringsløb, ligesom der er en naturlegeplads med borde, bænke og grill.

Området ligger tæt på Ringkøbing Skoles afdeling Alkjær (0-6. kl.) og næsten samme sted ligger Alkjær Børneunivers, der består at to store daginstitutioner: Børnehaven Alkjærhaven og Trinbrættet, der har både børnehave- og vuggestuepladser, samt 14 dagplejere. Lidt længere væk ligger Ringkøbing Skoles afdeling Rindum (0.-9.kl.).

I Ringkøbing er der mange muligheder for et aktivt forenings- og fritidsliv, og tæt på boligområdet ved Blæsenborg Allé ligger blandt andet Ringkøbing Idrætsforening med deres store Green Arena. De ledige grunde i området ligger også tæt på Herningvej og dens mange specialforretninger, herunder Ringkøbings største dagligvarebutik Kvickly. Og ellers er der ikke langt til de mange andre dagligvarebutikker og specialforretninger i byens centrum.

Læs mere om Ringkøbing på www.visitringkoebing.dk og www.flytmodvest.dk.

Billede 1 af Blæsenborg Allé Nord
Billede 2 af Blæsenborg Allé Nord
Billede 3 af Blæsenborg Allé Nord
Billede 4 af Blæsenborg Allé Nord
Billede 5 af Blæsenborg Allé Nord
Billede 6 af Blæsenborg Allé Nord