Find nye byggegrunde på vej  

Se hvor der er nye kommunale grundområder på vej til udstykning og salg

 

Ringkøbing-Skjern Kommune har masser af plads, også til dig

Vi har planer om flere nye bolig- og erhvervsområder, så du kan finde plads til drømmehuset eller din virksomhed.

Her på siden kan du se nogle af de nye grunde, der er på vej. Nye grundområder kommer til efterhånden, når de er ved at være klar til udstykning.

Grundene på denne side er ved at blive udstykket og byggemodnet, og er endnu ikke klar til salg. Men du kan se, hvor de ligger og størrelserne på flere af dem. Når grundene er klar til salg blive de udbudt til salg i lokalaviserne og på Ringkøbing-Skjern Kommunes hjemmeside. Og her på www.grundsalg.rksk.dk vil grundene bliver flyttet over på salgssiden for Boliggrunde eller Erhvervsgrunde.

Grundene bliver udbudt til salg med en mindstepris pr. kvadratmeter, og du kan så give dit bud på en grund inden udbudsperiodens udløb. Når den udløber, bliver alle købstilbud åbnet, og grunden kan sælges til den, der byder højest. Du kan ikke før eller under udbudsperioden reservere en grund, men det kan du efterfølgende, hvis der er usolgte grunde tilbage efter udbudsperiodens udløb. Du kan i så fald reservere en boliggrund i op til tre måneder. Ledige erhvervsgrunde udbydes hvert år efter nytår og kan reserveres indtil midten af december. Men du skal være klar til en hurtigere beslutning, hvis der er andre, der byder på en reserveret grund. 

Flyt mod vest
Drømmer du om det gode liv?
Læs mere om livet i Ringkøbing-Skjern Kommune
Besøg flyt mod vest