Logo
Logo Ringkøbing Skjern Kommune

Vedersø

6990 Ulfborg

Vedersø er helt tæt på klitterne og Vesterhavet

Skoler

Skoler:
Stadil-Vedersø Skole

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder:
Tim

Sportsfaciliteter

Sportsfaciliteter:
Vedersø Idrætsefterskole

Offentlig transport

Offentlig transport:
Bus

Natur

Natur:
Vesterhavet, Nørresø

Byliv

Byliv:
Vedersø Kulturcenter, Kaj Munks Præstegaard

Vedersø - helt tæt på klitterne og Vesterhavet

Vedersø ligger helt tæt på klitterne og Vesterhavet. Det gør området kendt af mange, og det sammen gør Kaj Munks Præstegård og Vedersø Idrætsefterskole.

Kaj Munks Præstegaard er året rundt centrum for forskellige kulturtilbud, og der er også tilbud til byens borgere på Vedersø Idrætsefterskole. Skolen omfatter en engelsksproget efterskole, hvor unge fra hele verden mødes. Idrætsefterskolen har nogle af Danmarks bedste faciliteter for gymnastik og spring, og de er sammen med fitnesscentret åbne for folk i lokalområdet.

I Vedersø er der både kommunale og private dagplejere, mens Stadil-Vedersø Børnehus og Stadil-Vedersø Friskole ligger i nabobyen Stadil, som kan nås via cykelsti. De to byer samarbejder om alt og opfatter sig nærmest som én stor landsby. Der bor knap 800 i de to sogne, og heraf bor knap halvdelen i de to landsbyer. Der er masser af muligheder for at nyde fritiden i naturen ved Vesterhavet og søerne i området, der også byder på gode muligheder for jagt og fiskeri.

Foreningslivet deles også af Vedersø og Stadil. Blandt andet er der fælles idrætsforening, FDF-forening, havekreds og sogneforening, der løbende står for arrangementer i området.