Logo
Logo Ringkøbing Skjern Kommune

Jægervej i Skjern

6900 Skjern

Grunde fra: kr. 415.875

Grøn farve på grunden på kortet betyder, at den er klar til salg. Gul: Reserveret. Rød: Solgt.

Erhvervsgrundene til salg omkring Jægervej i den østlige del af Skjern ligger i det sydøstlige hjørne af Ringvejen og Arnborgvej. Priser er inkl. moms.


Afstand til motorvej

Afstand til motorvej :
44 km.

Afstand til lufthavn

Afstand til lufthavn:
55 km.

Afstand til havn

Afstand til havn:
49 km.

Afstand til storby

Afstand til storby:
130 km.

Lidt mere om Jægervej i Skjern

Erhvervsgrundene til salg omkring Jægervej ligger i den østlige del af Skjern – i det sydøstlige hjørne af Ringvejen og Arnborgvej. Det ligger trafikalt centralt ved hovedvejen mod Holstebro, Varde og Herning. Det tager kun godt en halv time at køre til motorvejstilslutningerne mod Aarhus og Vejle og videre ud mod København og Europa.

En enkelt af grundene, Jægervej 17 på 17.559 kvadratmeter, er udstykket, mens de øvrige grundarealer først udstykkes efter aftale med køber.

Området er udlagt til erhverv som f.eks. mindre industri, værksted- og håndværksvirksomhed, lager, service, samt butikker, der forhandler særlig pladskrævende varegrupper eller sælger egne produkter.

De nærmere bestemmelser findes i to lokalplaner, der dels kan hentes her på siden under Lokalplan dels under Andre dokumenter. Se også mere under salgsvilkår, eller brug kontaktmulighederne for at finde ud af, om en af grundene passer til din virksomhed.

Billede 1 af Jægervej i Skjern
Billede 2 af Jægervej i Skjern
Billede 3 af Jægervej i Skjern
Billede 4 af Jægervej i Skjern
Billede 5 af Jægervej i Skjern
Billede 6 af Jægervej i Skjern